Szerviz

A járművének gondozására az egyik legfelkészültebb és legnagyobb szervizhálózat áll rendelkezésére: egyedül Európában több mint 9000 Volkswagen-szerviz van. Ezek a modern, speciálisan e célra kifejlesztett szerszámokkal és készülékekkel felszerelt szervizek jól képzett szakember-gárdával és jelentős alkatrészbázissal rendelkeznek.

Minden Volkswagen-szerviz korszerű, gyakorlatban kipróbált irányelvek alapján dolgozik.

audi-vw-szerviz.jpg

Ezek közé tartoznak a szerviz-előírások is, amelyek biztosítják, hogy az adott időpontokban pontosan azt tegyék, ami szükséges ahhoz, hogy a járművének üzem-és közlekedésbiztonságát, valamint értékét megőrizzék. 

Az Audi modelljeinek hibakeresésében Magyarországon élen járunk! Professzionális számítógépes diagnosztikai rendszereinkkel, szaktudásunkkal, több éves tapasztalatunkkal minden problémát gyorsan és precízen orvosolunk, legyen az elektronikával, vagy mechanikával kapcsolatos. Tapasztalataink alapján Ügyfeleink többsége márkaszervizek, és szerelők küzdelmes, de eredményre nem vezető próbálkozásai után - végső esetben - jut el hozzánk. Ilyenkorra rendszerint több tízezer forintot költöttek az autójukra - hasztalanul. Bízunk benne, hogy Ön is a szakértelmet, és a hozzáértést választja elsőre, így Önt is Ügyfeleink között üdvözölhetjük.

audi-vw-szerviz-2.jpg

KAPCSOLAT

  • Cím: 2096 Üröm
    Fő utca 1.
  • E-mail: dexartaudi[kukac]gmail.com
  • Weboldal: www.auvw-alkatresz.hu
  • Telefon: 06-20-9-360-984
  • Nyitvatartás: Hétköznap 8-17h

TÉRKÉP